Emiel Vandorenlaan 15 2 - 3600 Genk
Tel.: 089 44 91 74
productie@widava.be
schade@widava.be
Contacteer ons!
Zorgen voor uw nabestaanden

Heeft u uw uitvaartverzekering al bekeken?

Zoals u misschien al heeft ondervonden, heeft een sterfgeval heel wat impact. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. Er moet een begrafenis geregeld worden, de tijd is kort en er is geld voor nodig. Uw nabestaanden zullen dus door een moeilijke periode moeten. Een uitvaartverzekering bij Hendriks uit Genk kan een deel van de last verlichten.

Waarom verzekeren voor uw uitvaart?

Een uitvaartverzekering bespaart uw nabestaanden een pak financiële zorgen. De verzekering betaalt na uw overlijden een bedrag uit aan uw nabestaanden. Dat geld dient dan om uw uitvaart deels of zelfs volledig te kunnen betalen. Daarnaast bestaat er ook een bijkomende verzekering voor gezinsbijstand. Die kunt u afsluiten om emotionele, juridische en praktische bijstand te betalen.

U bepaalt van te voren welk bedrag er wordt betaald bij uw overlijden. In ruil daarvoor betaalt u een maandelijkse premie. U kunt ook zelf kiezen hoe lang u premies blijft betalen. De verzekering blijft u hoe dan ook houden.  Bij Hendriks uit Genk werken wij met de DELA – uitvaartverzekering.

Meer weten? Contacteer ons gerust.

Clikc+